Miguel är chefernas chef. Brasseriets egna lille Ove. Jobbar från två kontor. Älskar att göra fler saker samtidigt. Du kan oftast se honom sitta i kassan, prata i telefon, skrika på allt och alla och samtidigt prata med någon om Hammarby BAJEN. Har Sveriges största familj som han älskar att umgås med.
Miguel är chefernas chef. Brasseriets egna lille Ove. Jobbar från två kontor. Älskar att göra fler saker samtidigt. Du kan oftast se honom sitta i kassan, prata i telefon, skrika på allt och alla och samtidigt prata med någon om Hammarby BAJEN. Har Sveriges största familj som han älskar att umgås med.
Tim är en obotlig optimist som tycker att allt är bra. Badar 364 dagar om året och lyssnar på allt från Rolandz till Metallica. Älskar USA där han spenderar alla sina semestrar och även Sveriges gladaste kock. Myntade ordet Grujber för Vegohamburgare då han tycker de smakar stekt gröt. Älskar Big Mac!
Tim är en obotlig optimist som tycker att allt är bra. Badar 364 dagar om året och lyssnar på allt från Rolandz till Metallica. Älskar USA där han spenderar alla sina semestrar och även Sveriges gladaste kock. Myntade ordet Grujber för Vegohamburgare då han tycker de smakar stekt gröt. Älskar Big Mac!
Raul är Stockholms snabbaste budkille, Robert di Niro lookalike från Kuba som aldrig säger nej när man ber honom om något Han kan ta sig genom stockholms rusningstrafik på 15 min från Norr till söder på två hjul om det skulle behövas. Kunden kommer alltid först för denna Kuban.
Raul är Stockholms snabbaste budkille, Robert di Niro lookalike från Kuba som aldrig säger nej när man ber honom om något Han kan ta sig genom stockholms rusningstrafik på 15 min från Norr till söder på två hjul om det skulle behövas. Kunden kommer alltid först för denna Kuban.
Anneli är den den visa, lugna, skidåkande färgklicken i köket som bygger om och bygger nytt om vartannat. Kan allt ifrån tango till silversmide och har en stor aptit på livets alla små ting. Kallskänkan med stor K som slänger ihop allt från julbord till canape.
Anneli är den den visa, lugna, skidåkande färgklicken i köket som bygger om och bygger nytt om vartannat. Kan allt ifrån tango till silversmide och har en stor aptit på livets alla små ting. Kallskänkan med stor K som slänger ihop allt från julbord till canape.
Denna kille är egentligen två kubaner som är oskiljaktiga. Man skulle kunna kalla dom Youell, men de heter egentligen Youan och Reidel. Dom kommer att förbli 1 bild till vi anställer två till, så kom hit och ät för deras skull så det får var sin bild.
Denna kille är egentligen två kubaner som är oskiljaktiga. Man skulle kunna kalla dom Youell, men de heter egentligen Youan och Reidel. Dom kommer att förbli 1 bild till vi anställer två till, så kom hit och ät för deras skull så det får var sin bild.

Brasseriet

 Jag är krögarson som kommer ifrån en femtioårig tradition av att laga mat. Jag härstammar från det tempramentfulla, enkla, lekfulla spanska köket då min far Domingo Suarez kom till Sverige från Gran Canaria. På Gran Canaria jobbade han som kypare och har nog sålt mest Paella norr om Spanien. 

Välkommen till vår restaurang och vi ser gärna att ni ger oss både ris och ros.

Affärsidé

Vårt motto är att laga mat från grunden och inte tumma på råvarans kvalite. Vår servicenivå ska alltid överträffa kundens förväntningar samtidigt som priset ska vara konkurrenskraftigt inom branschen.

Miljöarbete

Dricksvatten
I vårt arbete för en bättre miljö har vi installerat kolsyremaskiner för att filtrera vanligt kranvatten, till ett högkvalitativt dricksvatten. På så sätt minskar vi antalet transporter samt slipper alla förpackningar.

Matsvinn
I vår buffé låter vi gästen själv ta den mängd de äter upp för att minska matsvinnet.

Förbrukningsmaterial
Vi prioriterar produkter som är skonsamma och nedbrytbara när det gäller rengöringsmedel
.