




Brasseriet
Jag är krögarson som kommer ifrån en femtioårig tradition av att laga mat. Jag härstammar från det tempramentfulla, enkla, lekfulla spanska köket då min far Domingo Suarez kom till Sverige från Gran Canaria. På Gran Canaria jobbade han som kypare och har nog sålt mest Paella norr om Spanien.
Välkommen till vår restaurang och vi ser gärna att ni ger oss både ris och ros.
Affärsidé
Vårt motto är att laga mat från grunden och inte tumma på råvarans kvalite. Vår servicenivå ska alltid överträffa kundens förväntningar samtidigt som priset ska vara konkurrenskraftigt inom branschen.
Miljöarbete
Dricksvatten
I vårt arbete för en bättre miljö har vi installerat kolsyremaskiner för att filtrera vanligt kranvatten, till ett högkvalitativt dricksvatten. På så sätt minskar vi antalet transporter samt slipper alla förpackningar.
Matsvinn
I vår buffé låter vi gästen själv ta den mängd de äter upp för att minska matsvinnet.
Förbrukningsmaterial
Vi prioriterar produkter som är skonsamma och nedbrytbara när det gäller rengöringsmedel.
Pressmaterial & filer
- 22.pdf 121 KB
- arvingebuffehösten2019.pdf 341 KB
- ärvinge.pdf 91 KB
- brasseriet2020nya.pdf 2.1 MB
- logotype.gif 1 KB
- lunchbuffe.pdf 87 KB
- ärvinge matsal catering 2019.pdf 341 KB